Monday, November 20, 2017

Tulisan cinta


hai2.. eh..tetiba harini banyak masa nak update blog..

Alkisahnya masuk kelas free2 lepas habis belajar, student ternampak wallpaper laptop aku gambar kahwin.. mula lah budak2 ni tanya banyak soalan..

Bab2 bercerita ni minat sangat depa nak dengar..huh.


"Cikgu dulu bercinta ka?"
"Cikgu, macamana cikgu jumpa suami cikgu..cerita la bah.."
"Cikgu dulu mesti sweet kan dengan suami cikgu..."
"Cikgu kenal kat mana suami cikgu tu...?"


Alahai budak2 ni..berminat sungguh..
dan tiba2 cikgu rasa macam nak buat satu siri #kisahcinta cikgu dulu2..

macamana kenal..
macamana berkawan..
macamana bercakap
macamana merisik
macamana bertunang
macamana dating
macamana mesej
daripada benci yang amat sehinggalah bersetuju decide untuk berkahwin dan sehidup semati 
(hahaha :p)
sekadar untuk kenangan, pedoman, dan juga salah satu entri penghargaan istimewa khas untuk insan tercinta. ceewah.

pandai cinta2 dah sekarang Izzati..hahaha

jumpa nanti di entri akan datang..nanti cikmawar bbungo taip panjang2 ya.. :)

1 comment:

 

Template by BloggerCandy.com